Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

25.8.11

Blogger Berjiwa Halus?



Maafkan Muni kawan-kawan kerana tidak membalas jejak, komen, terlambat bw atau tidak sempat untuk singgah. Muni tetap mengagahkan diri cuba untuk berbw dan update blog walaupun keadaan diri bertambah teruk sejak beberapa hari lepas.

Dan Muni memang merasa pelik apabila  Wordless Wednesday #6 Muni hanya dikomen oleh kaum bapa sahaja... ngee. Maybe, bagi girls out there memang sesuai ;sila muntah jika tak setuju..bahaha, letakkan gambar Keanu Reeves sebagai hero sebab tu diorang tak berminat komen. Plus, Keanu Reeves lebih terkenal pada golongan lelaki kerana dia banyak berlakon filem aksi; Speed, Trilogi The Matrix, Devil's Advocate etc. Ahha..Muni memang suka bila korang bagi feedback ni nak-nak yang kutuk Muni balik euwwwww...bhahaha

Pasal Jiwa Halus tu. Maybe..Muni kan terkenal dengan sifat lembut manja. Jiwa orang timur macam Muni ni lain sikit. Kak Cunndaa dan  Bro Hatikubaik yang berasal dari timur pon tak sensitif macam Muni. Kenapa aku macam ni?? Muni boleh je kalau korang nak cakap kasar tapi Muni slow2 terima cara korang.

Korang, Muni minta maaf banyak-banyak kalau macam ada gap je di antara Muni dan korang semua. Muni ni pemalu sebenarnya; ok..boleh muntah lagi. Seriously, Muni susah nak rapat dan mesra2 tapi bila dah mesra jadi tak reti bahasa sangat selesa berkawan errkk...x caya pulak dah?. Plus, Muni ada komitmen lain especially when adik Muni dah masuk kerja kat Telekom kat KL (ala yang masa Muni jatuhkan kamera dalam kolam tu..ingat tak?klik sini) dan akak dah masuk CiMB kat Bangsar(dekat je 2  tempat tu) ;ape motif cakap berbelit semua ni? so hanya Muni dan akak yang uruskan bisnes Mak. Selalu sibuk dan keletihan. Harap korang paham yek. I'll drop by whenever i'm free, ok?

For those yang terkadang menyampah ada nak komen atau nak bagi pendapat, feel free to share kat ruangan komen tu ye.  Thanx for singgah, dear friends.xoxo

6 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

pendapat abg,

..........

.....

...
..
.
ye,awk manja.HAHAHA

afzalsukasuki said...

hmm tanak komen la.nanti hati terluka :P

azalia hjsalleh said...

chumel je ayat blogger berjiwa halus

iPai said...

abg stalker dah bg pendapat .. nak juga laa


pendapat saya

















tak tahu lagi, baru je nak kenal dgn munira ni .. Hye !!! hehehe .. saya pon berjiwa halus ..

jangan la malu2 .. nanti saya pon malu2 .. heheh

ArulchelseA said...

enth..ermmm....................dok auw..kih kih kih

sergeant keroro said...

hehe, sama la kita orang pantai timur. :P

eh eh, fan chelsea jugak ke?

hails the blues for the win. XD