Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

2.8.11

Asyik Musim Salji jer



Kalau diikutkan, Muni dah berblogging sejak Disember lepas. Baru lagi tu.Hehehe..Tapi Muni respect kat sesape yang lagi baru daripada Muni tapi dah dapat lebih ramai followers. Mungkin blog diorang best atau diorang rajin blogwalking kot. Muni law dah start sem baru kompem sebulan beberape kali je update blog dan bw nih.

Tengok sebelah kanan tuh. Blog Muni bersalji. Kalau sape2 je yang dah ikut blog Muni daripada dulu memang pasan salji tuh x ilang2. Fuhh..panas jugakla bile Muni dah buang HTML tapi salji tetap nak turun tak kira musim..erkk.

Sape yang boleh tolong???

5 comments:

Azlan Hasan said...

erk..nak komen sgt pun tatau gak sbb pasal HTML nie tak terrer sgt..hehe..tapi background nie ngan salji okay pee..sejuk je mata memandang..hehehe

Regards,
-Strider-

Abang Stalker said...

mn salji?da x de da tu.. :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

salji oh salji

sejuknye

hehehe

choki na tolong pom tataw :)

kak lang said...

xde salji da dear...da musim bunga da kak lang tgk ni, hehe

Aku Afzal said...

haha adeh.biarla salji tu wak.rezeki Tuhan tu.haha

# apa ada pada follower :)