Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

4.8.11

Contest:Raya Datang Lagi



Sila Klik Gambar Untuk Menyertai.

Atas jemputan Telaga Putih, Muni menyertai contest yang dianjurkannya sebagai tanda sokongan. Terima kasih kerana menjemput saya menyertainya walaupun saya kurang gemar menyertai contest kerana BUTA IT . Jangan marah ye kengkawan yang selalu menganjurkan blog tetapi saya tak sertai. Saya tetap menyokong kamu semua.

v
v
v
v
v
v


Ini je yang termampu dalam waktu yang begitu singkat. Kad Raya dari Muni. Gambar Masjid tu diambil ketika ke Shah Alam minggu lepas. Sesapa yang nak join, sila klik banner kat atas .

Muni tagkan

10 comments:

Aku Afzal said...

kahkahkah.adoyai awk ni pon.i bz la.kehkehkeh.Yela insyaAllah sy join yek :)

# Apsal budak kecik si bulan pon turut di tag??dia kan buta warna.haha

cik bulan said...

APZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..
jahaattttttttttttt!!!!!..

*maaf tuan blog..tergeram sbntar..hahahahaha..cit..jaga u..i piat2 tlinge u..hahaha..

**insyaALLAH klo ajin bulan join..

#cit..jodoh mungkin??agagaga..*blush2

munira hashim said...

korang gadolaa puas2..i doakan u all berdua bahagia yek...wahahaha

Aku Afzal said...

kahkahkah :D adeh :P

gedek! said...

Habis la designer taak boleh carik makan...!

KREATIF!

roq said...

nice...hehe :)

singgah2 la sini

iPai said...

mantap ... all the best !!!

pakai adobe ke ?

munira hashim said...

gedek~xpe..kitorg wat joint venture pasni...hihi

roq~tq..okes

iPai~mantap plak..tq..ha'ah,adobe

AnaAnis.MUsliMah said...

jalan2x tgok kad raya..waa! kreatif ..^^..

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!