Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

3.8.11

Tinggalkan Link Tutorial Pleaseee..

Itu adalah Atuk Stalker yang dah pedap ngajo Muni..erkk..jgn mrh, tok..hihi


Besela kan, semasa kite blogwalking ni, banyak tol widget yang menarik tertarik kau memang lebong dan buat kite tergila-gila alaa nak jugakkk.Dan Muni sangat lembab blur sal teknologi ni. Hehe. Muni ada banyak je nak tanya tapi tak taw cane nak berhubung ngan senior dan rakan2 blogger yang lain untuk bertanyakan banyak soalan mengenai susuan atur belog agar kelihatan kemas. Lebih-lebih lagi kalau takde shoutbox kan. Ehem2..hihihi..

Bagi sesiapa yang murah hati BERSEDEKAH beri tunjuk ajar, SILA TINGGALKAN LINK APE2 SAHAJA TUTORIAL UNTUK BLOG DI RUANGAN KOMEN. Bukan sahaja untuk Muni, tetapi untuk pembaca blog yang lain walaupun ciput je yang baca. Hagaga. Ilmu itu harus dikongsikan apatah lagi 70 kali ganda pahalanya di bulan mulia ini..bla..bla..bla


p/s:Wah3..kalau dibaca oleh my sis maunye die membebel sebab banyak sangat Muni spend masa depan lappy untuk belog Muni ni dan sekarang dah mintak tutorial pulak

4 comments:

Pomen said...

tengah fikir..................

Aku Afzal said...

ni tutorial cara2 nak letak favicon

http://afzalsukasuki.blogspot.com/2011/07/tutorial-meletakkan-faviscon-pada-blog.html

iPai said...

heee, memahami .. semua benda nak letak .. nanti bila muni dah belajar semua benda, nanti akan tiba fasa muni tak nak letak banyak2 .. hehe

tapi setiap orang lain2 ..

nih yang koleksi saya, jadi muni pilih laa mana muni nak

http://ipai-ans.blogspot.com/p/site-map.html

siti zarinah said...

http://sicute-games.blogspot.com/

followlah