Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

23.8.11

Errr...18sx

Laju je ngko ye. Act, Muni nak tanya ni

BERAPA JAM SEHARI KORANG ON9?

Minta maafla kat korang yang sedang sangap mencari subjek yang berkaitan dengan 18sx. Erkk, Muni just nak wat survey terhadap kegilaan masa yang korang habiskan untuk online.Feel free untuk beritahu kat ruangan komen ye..chowww

9 comments:

Kisah Mawe said...

bergantung pada keadaan.. kalau free lama la on9.. kalau x free.. kadang-kdang tak on9 langsung.. hehe

dill said...

kalau ade masa terluang, saye online. tapi kalau dah balik kg, jarang online. hehe

dill.

feninzz_LALAT said...

pantang ade mase..o8 je keje..hahaha..
http://jiwakucalana.blogspot.com/

ArulchelseA said...

8jam.. kih kih kih

Abang Stalker said...

klu kt ofis abg on9 dr jam 8.30am smpai 7pm. :) kira sdri la eh.

klu time cuti,lepak kt rmh abg akn on9 sekurg2nya 8jam sehr.klu xde bnd yg menarik nk tgk,abg on9 dlm 3jam je sehr.

Ayen... said...

nengok pada wireless kat tempat kejelaa sbb brodben dh potong br2 ni.bila guna wireless ni paham2 jelaa,tu yg jap ada jap ilang...huhu

afzalsukasuki said...

kalau dah puas bw kat opis,malam mmg kompom tak bukak lappy.just nak capai 200UV sehari je :)

iPai said...

sekarang tak kerja lagi, maka, setiap masa waktu free .. hahaha

nanti dah kerja 1-2 jam je kot

Encik JI said...

slaluny tiap kali xde keje tu, mmg mnghadap skrin jelah. sush nk ckp bape jam tu. hehe