Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

18.7.11

Wishlist #1- BUNGEE JUMPING

Pakcik google carikan

Nak nak ni.. Nak cuba. Flying fox dah, abseiling dah. Nak nak yang ni. Walaupun Muni tak pernah try Paragliding, tapi Muni nak nak jugak bungee jumping. Aktiviti ini agak berisiko. Tapi kita mesti atasi ketakutan kita kan? Muni takde la terlampau gayat dengan ketinggian. Bila tengok ni, rasa teringin lak nak cuba. Tapi kalau korang suruh pegang binatang yang sejuk2 dan lembik2 tu, pleaseee laa...No, OK!


p/s:Muni melalui hidup dengan cara Muni sendiri, bukan dengan bershopping dan make up..oppss..haha..PEACE!!

5 comments:

syiela said...

dulu selalu cita ngan husband nak try benda alah ni tapi bila husband cakap xpe ma try je nanti jadik ape2 abg boleh carik baru.. cis mmg btul2 melemahkan semangat

Abang Stalker said...

sila bygkn tali tu terputus dan anda jatuh di kawasan berbukit2,dicelahan batu2 besar...~


hahahah..tetbe jd jahat. ;D

munira hashim said...

syiela~x sukenye law org ckp cmtu...pdhl die blm tntu berani wat..huhu

a.s~selalu je mcm tu...atuk stalker sgt annoying..huhu

amir aizat said...

bungee jumping ni ad kat mner eh? mcm nk try jugak.haha

putra suki said...

Abang Stalker, itu lau jatuh kat bukit. tp lau jatuh dlm tasik tak pasal2 kena mkn kt DRAGON. hihi. just kidding. :D