Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

1.7.11

Orang Lidi dan PENCILMATION



Orang Lidi adalah basic bagi sesape yang baru belajar melukis. Law tak tahu gak macam mane nak lukis orang lidi tu, Muni bersimpati pada korang. Agaga. Sebentar tadi Muni buka You Tube untuk cari video kartun hari jadi. Tetiba je Muni sampai kat video ni. Begitu menarik perhatian Muni untuk menonton video seterusnya.

Please tengok kat You Tube law taknak diganggu background music..TQ



Dan terus kepada si Hanks yang lucu ini




Bagi Muni, kartun die simple je tapi mudah difahami. Muni tak berminat pada anime,sorry. Setakat layan SailorMoon dan ShinChan jek. Sangat menarik melihat sketch yang dibuat. Muni tak tahu diorang buat cane.
Kartun dari PENCILMATION ni sangat unik sebab Muni TAK SUKA KARTUN BERSIRI.
Kalau korang nak tahu banyak lagi pasal kartun ni, korang boleh klik di sini>> PENCILMATION

Kartun ni macam dibuat oleh golongan remaja sebab music dia kureng sikit. Bagi bloggers or sesape yang ade bakat melukis, korang bolehla expand bakat korang dengan post kat you tube atau dalam blog korang. Mana tahu ada orang nak ambil korang bekerja ke pasni..Kan3?

p/s: geramnya apabila keypad ni mengalami kesukaran untuk tekan huruf G kerana kenakalan anak2 buahku..PEACE!

2 comments:

Abang Stalker said...

gigit itu G.haha..eh,abg terer gle bt org lidi. ;)

amir aizat said...

cool lah! hehe