Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

8.7.11

NoSTaLGia.

Tadi Muni buka facebook. Tiba-tiba ade notification cakap "Haswani Hashim tagged a photo of you". Muni bukak nak tengok apa yang adik Muni tagkan. Rupanya yang ni.

Rasa macam nak nangis pon ade tengok gambar raya ni. Dah lama  Muni tak tengok gambar ni. Umur Muni 4 atau 5 tahun masa ni. Gambar abang dan akak Muni pon ada. Kakak Muni, CIKMAH dah berubah banyak dan pandai bergaya sekarang. Muni je yang comot sampai besar. Hihi. Kan best law boleh kembai ke zaman dulu. Di mana kita sebagai kanak-kanak tahu happy2 je dan tak payah fikir masalah. Rindu semua orang.

4 comments:

Abang Stalker said...

alolo..comel abes la tu?hahaha..rmbut pokok kelapa.

munira hashim said...

hihi...tu pon akak y buatkan

anamiza said...

like this

FaTinFiRDaUs said...

comelnye dy,.. :)