Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

12.7.11

Copy Paste?Semua same je!



Baru-baru ni kecoh pasal cerita 'copy paste' entry orang.

Bagi yang buat entry hasil daripada titik peluh, perah idea dan lenguh taip sendiri, Muni ucap syabas dan teruskan usaha anda.

Pelik sangatlaa..Ada sorang yang Muni pasan tukang kutuk pon sebenarnya kaki copy paste jugak. Asal lak dia nak merapu meraban marah kat orang?! Tak sedar ke ape yang dia buat? Banyak gile Muni tengok entry dia sama dengan blog otai ni dan blog omputih yang glamour. Wah3, baik punyee die kutuk orang lain. Nak cipta KONTROVESI la kot!!


Logikla law kita baca sesuatu dan nak ULAS mengenai apa yang kita baca atau lihat. Tetapi law yang copy paste baik punyee tu, wa tak nak cakap banyak. Muni penah copy paste daripada myMetro dan blog DUNIACACAMARBA sahaja. Tu pun da mintak kebenaran. Sebab nak bagi ulasan.

Dan Muni, walaupun orang lain lemas dan menyampah tengok entry Muni, Muni tak kisah. Asalkan jadi diri sendiri!!

Ikut suke korang la,bloggers. Tengok balik apa yang korang dah buat baru kutuk orang lain. PEACE!!!

5 comments:

Abang Long said...

Salam...sebab tu ada pepatah atau madah yang kata satu jari menunjuk org lain 4 jari lg menunjuk kt diri sendiri. Nak marah sgt pun tak guna, buat kita makin sakit hati jer. So, biarkanlah labu terjun dgn labu2nya. Kita just continue hormat menghormati sesama blogger...peace.

Latest entry Tidak Bertudung Syarat Mendapat Kerja?

gnesop.com said...

copy paste boleh tp bg la kreadit pada empunya :) sama sama dpt untung..
blogger pun suka hasil yg baik dikongso.. cam sop :)

muhammad hazwadi said...

muni setuju ngn gnesop..ngeee..
if nk copy paste dr blogger len,mnx la permission dl:)

keysheera '', said...

hahaa... normal lah tu... da copy, pastu nk prasan bagus. padhal idea org laen.

norsharmila said...

hehe. paku dulang paku serpih la tu ;p