Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

4.7.11

Pusingan Kedua Kelayakan Piala Dunia 2014



Dah basi topik ni?Lantakla...ni kang belog saye. Teringat pulak kat referee vietnam y mempunyai kegemaran iaitu memberi sepakan penalti. Sentap jugak tengok.  Macam biase ler. Hanya Muni dan ayah yang x berganjak tapi Maghrib tu tetap dilangsaikan..agaga..Alhamdulillah Malaysia layak ke pusingan  kedua. Bayangkan MALAYSIA LAYAK KE PIALA DUNIA 2014. Waa..tengokla cane..law mase tu Muni ada banyak duit, InsyaALLAH Muni pon terbang ke Brazil. Tapi pastikanla yang first game ni menang ke atas  Singapura.

3 comments:

Abang Stalker said...

chaiyok2 harimau malaya! :) x menang pun x pe lee.plg tdk pun alhamdulillah da layak ke piala dunia.tp hrp2 menang smpai suku pun xpe~

munira hashim said...

betol tu..tapi law dh pegi jauh2 tu jgn lupa diri lak..agaga

Asiah Termizi said...

yeay! tahniah harimau malaya..ni baru betul2 harimau. hiksss malaysia boleh!