Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

1.7.11

Promoter BMW? DELL? MAXIS?



Gua tak pernah. First time. Tak tahu kena rasa malu ke ape.Yang Muni tahu, Bengang. Seharian di Autoshow dan PIKOM PC Fair. Orang takdela ramai sangat. Takkanla takleh nak bezakan antara PROMOTER dan PENGUNJUNG. Adakah muka saya nampak terlampau meyakinkan? Hampir setiap tempat yang Muni singgah, orang bertanyakan tentang produk baru. Tak kurang jugak abang promoter MAXIS tu yang melawak, "ahaa..baju dah same, jom ke booth kami". PAGAL! Haha.. Baru Muni sedar Muni pakai T-shirt formal warna hijau. Kalau promoter MAXIS Je yang cakap camtu takpe, ini dah terlampau ramai orang yang menegurnya. Last-last aku blah. Lawak pulak ye. Sekarang Muni ada kat MALL sedang mengupdate BLOG. Janganla pulak ade orang yang tanya sal software lak, aku tembak diri sendiri jap gi kang. HAHAHA...

4 comments:

SoLy SoLicious said...

hahhahaha...~

Abang Stalker said...

hahahaha..x bole blah.len kli pki bju kalerfull.tp kang org kata "awk guru tadika ke?" :P

kyoshi_sousuke said...

hehe~~singgah sini jap

miss lyzeer said...

promoter maxis..hehe
miss pn promoter maxis yg bakal pencen