Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

19.7.11

Loading Lambat dan Shoutmix Lenyap...

2 Minggu Ni Ada 2 Sebab Malas Nak Bw.


Ade 2 sebab loading LAMBAT..

1.Internet korang memang LEMBAB
    ATAU
2. Widget korang terlampau 'HEBATTT"( euww)


Shoutmix lenyap

Yang 1 ni ditujukan kat semua yang pernah punya shoutmix tapi dilenyapkan especially  ATUK STALKER.

Tadi Muni terbaca blog WANCIKGUMUZIK. Dia pon ada buat entri pasal komen mengomen. Ada betulnya juga.

Tetapi Muni nak ulas pasal shoutmix kat sini.
Takkan nak cakap 'salam" dan 'hye' pon kene komen kat entri. Tahulah Muni ni golongan merapu, tu yang korang tak letak shoutmix kan. Heheehe. Mungkin atas sebab2 privacy korang buat macam tu. Tapi ketahuilah bahawa Muni tetap mengunjungi belog korang dan Muni tak suke komen merata2.,Nak tanya benda lain tapi kene mengomen gak kat tempat tak sepatutnya.


Ingin tahu pasal link exchange


Tolong jelaskan kepada saya macam mana. Saya ni buta belog. Please kongsikan ilmu korang kat budak baru belajar ni.

4 comments:

wan_cikgumuzik said...

hihihii,, namaku disebut... errrr... apa kata awk baca isu shoutbox tuu kat sini..

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/01/hangit-isu-shoutbox.html

entri tuu saya suka baca.. :P


blog sapa pon saya tataw..

Abang Stalker said...

hahahah...biar la muni..spe rs nk ltk shoutbox letak le.sape le kita nk pksa depa.ye dak?



kuang3 ;))



nti le abg letak.Ada anon menganggu la.sabau ye..klu nk tny apa hold dlu. ;D


psst**abg pun x ske org komen tp x de kaitan dgn entri. ;(

Nurasyiqin said...

hhe..bg cikin elok letak SB sebab dr situ la blogger blh berkenalan sesama blogger..=D

Anne Nurain said...

agree wit cikin..
kdg2 SB jadi tempat utk brkenalan dgn blogger lain.. :)

link exchange tu utk tukar link sesama blogger.. tinggalkan link d blog tu supaya blogger tersebut boleh singgah blog kita.. :)