Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

5.7.11

BloG Saya = DiRi Saya




Korang tak suka dengar Muni punya background music?
Korang tak selesa tengok background Muni punya blog?

Terima kasih atas perhatian anda semua.

Jika tujuan korang buat blog semata-mata nak dapatkan trafik, korang amat sesuai untuk meringankan size blog korang dan menyedapkan mata orang lain supaya orang lain senang carik dan baca. Tapi Muni buat blog bukan untuk tujuan dapatkan duit semata-mata. Apa yang ditnjolkan dalam blog ni adalah diri Muni. Tak pandai nak hipokrit. Mungkin Muni akan menjadi di antara yang cuba meraih jumlah trafik terbanyak suatu masa nanti tapi sekarang biarlah Muni berblogging mengikut cara Muni.

Jika korang selesa dengan blog korang, apa yang korang kisah tentang apa yang orang kata? Korang perlu tahu bagaimana nak mempertahankan pendirian korang.
Lainlah law kandungan blog korang tu ntah ape-ape dan menyakitkan mata.






p/s:at least blog Muni tak seberat mereka yang letak terlampau banyak iklan sampai entry pon ciput.

6 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

salam,.dtg nk bls knjungan,.hehe,.thanks sudi snggah,.

erm,CN berblog untuk kpuasan mnulis,.bkn untuk spe2,hnye kpuasan dri,.tp ade yg mnyukia,alhamdulillah,.smoga ilmu yg d kongsi,akn bg mnfaat pd sume yg bce,.hehe,.

HAZWAN17 said...

berblog untuk kepuasan diri sendiri..
bina identiti kita sendiri.tapi bukan senang dan tak jugak mustahil..gudluck muni

munira hashim said...

betul tu..terima kasih kawan2 kerana memahami n support muni..wish all of you good lucks=)

Abang Stalker said...

entri ciput.hehehe..blog abg x izinkn ltk byk widget.klu x dia akn berat.byk lemak btul ;( best lagu ek. ;D

e-news said...

nice info :)

Pyka Rahmat said...

haah lah cepat je loading blog ni. hihi