Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

21.3.11

I LIKE YOU!


ni link die

Ape ke hei nyo kome post video monyet??

Haa..itulah manusia. Hanya melihat paras rupa je dah bagi macam2 komen. Aku tahulah ghupe depa macam monyet..ekeke...Tapi apa yang menarik adalah bait lirik lagu ni. Walapun depa nakal tetapi depa tidak memilih rupa, pangkat atau harta untuk berkawan.

ANTARA LIRIK DIE YANG AKU INGAT
You're rich or poor, I like u
You're thin or fat, Ilike u..

Walaupun lirik die simple tetapi maksud dia sampai kat hati aku. Tak caya? Korang try la dengar. Kalau korang tak feel n faham, korang adalah lebih teruk daripada model2 video ni..ekeke

3 comments:

yua said...

tringat lagu BSB 'i don't care who u are, where u're from, wt u did, as long as u love me'......

Abang Stalker said...

i like u too..mksd abg lagu tu. :D lirik dia,thumbs up la.simple tp deep inside.

munira hashim said...

yua~as long as u noe me..hihi
Abang Stalker~i like u either..mksd muni comment abg stalker la..hihi..ringkas tetapi padat maksudnye=)