Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

29.3.11

BLoGGeRs, I RePeaT!



Hari tu saye pernah dah wat entry cenggini! Dan saye ulangg!!


PLEASE BLOGGERS, DONT MAKE IT HARD.


Jangan wat orang lain rasa malas nak bukak page kamu yang berat itu..

Maaf jika ada sesiapa terasa.

Tapi saya rasa awak semua pon mengalami perkara yang sama kan, kan, kan-apabila page yang kamu nak visit tu berat plus2 musim tenet lembab ni.

Hak korang nak letak macam-macam ikon dan html/java script yang menyusahkan orang untuk loading  yang comel dan futuristikmacam-macam.

Seriously, saye malas nak tunggu depan laptop untuk reload page kamu hampir sepuluh kali..


MAAF, SAYA BUKAN NAK BERLAWAN TAPI SAYA NAK BERKAWAN
SAYA BUKAN SOMBONG TAPI CUMA NAK TOLONG

5 comments:

Saiful Nazmi said...

blog sy lambat x? huhuhu

SoLy SoLicious said...

huu..blog sy lmbap x r???
kne tnye ni..haiissshh

munira hashim said...

Saiful Nazmi~sangat pantas...ekeke

SOLY~moderate~masih boleh bersabar..haha..tapi aku ttp tggu nak loading beswen aku nye blog..hihi

Mr Strider said...

a`a..betul tu..kena plak kalo line tengah xelok..kadang2 nk load satu page pun lmbat..hehehe

Regards,
-Strider-

munira hashim said...

betul la mr.strider..
mcm2 ikon y diletaknye...