Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

14.5.11

PAGI-PAGI DAH ADE ORANG NAK KENE TAMPAR!!!!!!!!!!!

Oleh kerana sabar ni ada batasnya.....

Woi mamat, engko pehal nak wat page kat facebook nak kutuk aku bagai. Kalau nak wat takyahlah mention name aku. Dahlah ko tu pernah jadi coursemate aku. Kang tak pasal-pasal putus kawan camtu je. Aku bukan kaki maki sebab tu aku tak pandai dan tak sanggup nak sebut macam-macam perkataan yang pedih mate mebacenye. Panas betul la ko ni! Law dah menyampah ngan aku pon tulis je lah kat wall aku. Tak payah nak ajak ramai-ramai orang kutuk or benci aku. Aiiiii...nasibla aku ni bukan kaki maki....

6 comments:

yua said...

page kutuk mu? bengong aper

munira hashim said...

mmg dh..dh la kwn2 sndri y wat..alasannye bengang terkalah perang tulisan biru di fb

Abang Stalker said...

sape yg kaco muni abg ni?meh cni bg link fb dia,abg bakar page dia tu blk.xpyh layan la..tuhan je yg tahu dosa pahala kita.sabar k muni.

munira hashim said...

ye ye je atuk ni..tq atuk..=)''muni kire sabar dh...arap org tu lebih matured la dan menerima kekalahan...=)

zunitaramli said...

childish. i mean, org yg buat tu

munira hashim said...

betul la kak ita...tak pasal2 naik name saye..ikiki