Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

21.5.11

Nilai Dalam Akaun Nuffnang Saya Mula Bertambah!



Alhamdulillah, akhirnya membuahkan hasil. Dengan jumlah followers yang masih setahun jagung, ada juga nilai dalam akaun saya.  Terima kasih kerana menabung dalam akaun saya, kawan-kawan. Big Thanks for  unclepunyablog too. Walaupun nilainya masih belum boleh dikeluarkan, namun kadar peningkatannya agak cepat. Hihi.. Itu je nak cakap. So, Smile!!!

Dalam istilah Internet Marketing ia dipanggil affiliate marketing iaitu usahasama antara pengeluar dan syarikat pengiklanan untuk memasarkan produk melalui internet. Kita adalah third party atau orang tengah yang diberi komisen untuk memasarkan dan mempromosikan produk depa..hihi. So, lagi agresif korang berkempen, lagi penuhlah poket korang. Tapi kena ada strategi lah kan..hihi

4 comments:

shafmechy said...

tahniah..hehe..moga-moga murah rezeki..amin

Mr.Thinker@Ali said...

Tahniah yo! Nk KFC..!! Hehehe. ^^

munira hashim said...

shah~insya Allah..same goes to you
mr.thinker~let me think=Phihi

Mr.Thinker@Ali said...

Hahaha. Gurau jak. Jgn amek serius yo! ^^