Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

14.5.11

DISEBABKAN SEMUA BLOG & BLOGSPOT MENGHADAPI MASALAH SEMALAM...(ARGGHHHH))

1.Saya Punya Peserta Contest Hilang!!!!!!!!!!!!!!

UNTUK SYARAT PENYERTAAN SILA RUJUK LINK INI


Kepada peserta yang telah mendropkan link daripada 11 hingga 13 May, sila dropkan kembali ye...kesulitan amat disesali..




2. Entry Kesayangan Saya Hilang!!!!!!!!!!!!!!!!

MY SIS  AND I
SAMA TAK?

Terlupe yang my sis saye ade blog -http://aiwanikita.blogspot.com/ ..haha..kerana die kurang meng update blognye walhal die lebih dulu blogging dr saye..huhu..akhirnya die telah menamatkan pengajian di UM baru je minggu lepas dan saye masih lagi merempat di UiTM Perlis. Sorry, die dah berpunye..haha..My sis agak feminin dan saye agak nakal. (sebab tula die garang ngan saye)..hehe..but she is so caring.. tak tawla die marah ke tak wat entry ni but I juz wanted her to know that she is the best sister i ever had...


p/s:bile entry ini ditulis balik, dah mcm takde feel....waaaaaa

5 comments:

dill said...

http://akudantv.blogspot.com/2011/04/contest-kisah-paling-menyayat-hati.html

:)

dill.

munira hashim said...

TQ DILL..U R SO SWEET=)

dill said...

no biggie~ ^^

dill.

yua said...

http://iniblogakuyer.blogspot.com/2011/04/contest-cik-muni.html

zunitaramli said...

http://zunitaseriously.blogspot.com/2011/04/contest-kisah-menyayat-hati.html