Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

6.12.11

Ada BF?

Candyman dan Muni..ahakss

Semalam ada sorang abang tersayang -bukan pakwe ek- yang dok nanye soklan ni. Walopon  dia tanya sekadar nak bagi Muni tersengih, ia cukup untuk buat Muni terpikir balik dalam gelak sorang-sorang. Ade pakwe ke aku nih? Pakwe tu ape? Motif pakwe tu ape?

Abang, Muni tataw la. Muni takut dah nak suka kat orang. Tapi ada kawan Muni yang tua setahun daripada Muni cakap umur macam dia pon da takot law tak jumpe sape2 nak dijadikan pakwe. Muni kena bimbang tak? Tapi Muni taknak silap pilih orang. Tak sedia lagi.

Muni tak suka perpisahan...

Tipula law cakap hati Muni tertutup dan terkunci rapat. Tapi serius Muni cakap


Muni takut terluka...lepas peristiwa hari tu


Tamaw cakap pasal bf dah. Nak cakap pasal benda yang wat Muni happy lak walopon Muni nanges semalam-oopss-Muni nanges-horay, bukan senang nak tengok Muni nangis. Semalam Muni tengok Ombak Rindu. Haha. Muni nak sangat tengok sebab Muni baca novelnya. Muni nanges sebab Muni taw macam mane susah diorang nak feel watak tu. Jiwang karat? Lantak korang la nak ckp ape. Yang penting kepuasan menonton tu yang buat Muni happy. Nak harapkan orang2 tu yang wat Muni happy? Haremm.

p/s:hahaha...agak2 Maya Karin ada cam muka Muni tak?lantakkkk la korang nak cakap ape..y penting Muni layannn je cite die..hehehe

4 comments:

yua malas nak login said...

jgn takut tuk jatuh cinta lagi... :)

Abg Stalker said...

ahhahah..cm kenal je abg syg muni tu la kn. :D yela2,xmo sebut.tp usaha kne ada jgk tau.xmo la lewat sgt kwin.kui3 ;P umur muni muda lg so xperlu risau.

ehem..mke abg ada mcm aaron aziz kn? ;) terima kasih muni..hahaha

p/s: mn ada lucah la.itu cte terbuka tau.open ur mind dear~ ;)

gedek! said...

don wori.....

'masa akan mengubati'


(cakap melalui pengalaman tau!)

LydSunshine said...

Lama-lama nnt luka tu akan sembuh. Dan akan ada feel utk bercinta lagi.