Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

27.9.11

Aku pon Tak Pahamlahhh!!

(entri ikut suke hati)

Tak pahamlah kenapa orang asyik salah paham. Mentang-mentanglah aku ni selalu ceria, time aku bad mood terus korang salah paham.

EVEN PELAWAK PON ADA PERASAAN UNTUK MENANGIS!

Aku bukanlah pelawak. Macam orang lain jugak. Ada masa aku harus bersendiri untuk refresh balik otak yang berserabut. Boleh pulak ngko pikir aku nak marah kat ko, tak puas hati kat ko la, ape lah. Pastu mulalah ngko nak masam muka. Takde pulak nak tanya baik2 kenapa.?Adehhh. Mana korang tahu kalau aku tetiba teringatkan bekas pakwe ke, rindu kat mak ayah kat kampung ke, datang bulan ke? Asyik nak salah paham je keje ngko ek.

ADAKAH MEREKA MENDENGAR ANDA SAAT ANDA MENANGIS?

Tak dengar pon takpelah.Yang penting, juz leave me alone for once or twice.

KITA TIDAK SELALU DAPAT MEMBUAT ORANG LAIN BAHAGIA.

Kalau korang tanya Muni ape tah Muni cakap ni. Ini adalah Furious Tuesday. Lantak ko laaaa~~

1 comment:

ArulchelseA said...

tringt ex bf ek.. kih kih kih..cuba yg terbaik utk diri sndiri..kdg2 org mana nak paham pasal kita ni..