Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

7.9.11

499th and 500th Follower



~arigato~




Trimas Cik Aien = 499th dan Cik Atien = 500th yang telah mengikut belog ni. Walaupun dah hampir sepuluh bulan berblogging, baru dapat 500 followers.Ini mungkin disebabkan kekangan waktu study yang mencecah 6 bulan untuk satu sem baru-baru ni dan masa untuk berblogging sangat terhad. Thanks you guys yang sudi follow, shout, komen dan tak kurang juga kuat menyakat..hihi. Bagi yang belum follow, sila la follow dengan seikhlas hati. Xmau gaduh-gaduh k, kite nak hepi2 je=) Sayang yu'ol

10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..tahniah..

yui pon kdg2 bz gak ngn keje ni =)

♥Aien Najwa♥ said...

wah dear..=)) TQ tau..hehehe..terharu nih..=)) hehe..

Amoychanteks said...

nak gak kene promote cm ginih..heheh~~ salam perkenalan gak. thanks sudi jengah amoychanteks

afzalsukasuki said...

apsal den takdo?mincik la camni.u anta i balik ke umah mak bapak i.haha

sLpmEpLz™ said...

ada gak 500 10bulan.. yg 400 ciput2 4thun ni pe cer?? hahaha

aiNa yaZiD said...

muni~!! congrate.. keep it up. (^^,)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

wow ..tahniah ...

excellence!

caliph shuriken said...

congratz.. gambatte ^^

iPai said...

Pergh .. dah 500 dah follower munira !! hebatnya ..

ArulchelseA said...

tahniah dah 5000 lebih..dulu sama..skang sy plk ketingalan..kih kih kih..