Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

14.4.11

PaNGGiLaN MiSteRi dari CraZy StaLkeR!!



Aku rasa macam nak gila apabila diganggu satu panggilan misteri sejak berbulan lamanya. DAN SEMALAM AKU TELAH MENCAPAI TAHAP TRAUMA.

Profile stalker tu..
-tahu kedua-dua no phone aku
-tahu name aku
-tahu tempat tinggal aku
-tahu kalau aku sedang menipunya
-no phone yang hampir same denganku
-aku tak pernah dengar suaranye sebelum ni
-DAN SEBAGAINYE..HUUU

Malam semalam, aku ketiduran setelah tahap mengantukku mencapai tahap maksima. Salah satu tabiat burukku ialah aku akan terus mengangkat telefon tanpa melihat betul-betul nombor kat skrin. Aku ingatkan bf aku yang telefon rupa-rupanya orang lain. Dengan keadaan MAMAI, aku tidak menyangka orang itu 3G.. Nasiblah 3G tu failed. Lepas tu no misteri itu telefon aku balik. 

"kenapa awak cancel kan 3G?"

Aku cepat-cepat letakkan phone lepas aku tahu tu bukan bf aku.
Barulah aku sedar rupa-rupanya suara itu adalah milik suara lelaki yang selalu ganggu aku. Mungkin dia telah tukar nombor phone die setelah di warning oleh bf aku. 
Pastu dia 3G berkali-kali. Satu pon aku tak layan. 

Yang peliknya, dia boleh bezakan suara aku dengan orang lain. 

Aku suruh roomate aku sergah budak lelaki tu. Bile je roomate aku angkat phone, 

DIA TERKEJUT APABILA MELIHAT 3G DARIPADA LELAKI TU!

Korang buatlah assumption sendiri. Seriously, aku tak tengok pon 3G tu. TERKETAR-KETAR  AKU DIBUATNYA LEPAS DIA ASYIK GANGGU AKU DAN TAK PERNAH SERIK WALAUPUN DIUGUT OLEH ORANG YANG RAPAT DENGANKU.



TRAUMA!!!

So, hati-hatilah my dear friends ye. Kita tidak tahu bahawa kita sedang diintip oleh mereka yang ada niat yang tidak baik. Jangan dedahkan identiti kita pada sembarangan orang..

p/s:sedang berkira-kira untuk buat report polis. 
..to ATUK STALKER, this is not pointed to you..huhu

5 comments:

Cik Mira said...

awaaaaakk kte baru je dapat panggilan 3G misteri tadi. tekejut T__T men angkt je tak tgk no.

Abang Stalker said...

yg pasti itu bkn abg k.Stalker yg ni stalker baik *tgn di bahu mata ke atas* haha..ala..senang cmni la,x pyh lyn.klu dia call bt x nmpk je.set kn no si gle tu pd no tone.

Nida said...

Salam perkenalan..

Kak Nida kot follower ke - 100..

Jom jengah n3 Kak Nida:

http://along-nidar.blogspot.com/2011/04/follower-ke-100.html

yua said...

meankutkan!!. ye minat mu kot... gila aper. dh kena warning tp still kaco.

munira hashim said...

cik mira~psiko kn...takut..

abg stalker~da buat..tapi die gune no.lain

nida~betul la..tahniah...

yua~memang la...tiap2 malam ada org 2 3g