Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

4.3.12

Lelaki Parking Lot

Pernah dengar tak kata-kata ni-"lelaki ibarat parking lot. Parking lot yang paling best biasanya sudah dimiliki. Yang kosong biasanya yang ade masalah dan menyusahkan.  Masalah!!!Betul ke? Well, gentleman, u decide la...Bengang tol la..

Banyak yang ingin dicatatkan tetapi telah dicacatkan oleh mood yang tak berapa nak ok ni. Muni moody? Kamu tak cukup kenal Muni lagi kot.  Kalau orang dah  kenal pulak mesti menyesal. Mesti diorang cakap, baik aku tak kenal Muni ni.

K, dats oll..(entry benganggg je)

2 comments:

Abg Stalker said...

cik muni sayangg..hawat ni? :)jgn la bengang2.meh abg syg tenang. :P lelaki ibarat parking lot eh.ok..haha

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Laaa!,entri naik angin ke ni Muni?.