Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

5.3.12

Botak itu Seksi tetapi...



Botak itu Seksi...ek?
Berambut itu bukan satu kewajipan bagi lelaki. Hehehe...Tak semua lelaki sesuai botak. Ikut bentuk kepala la. 
1.Law bulat je, COMEL. 
2.Law segiempat panjang, TERBAIK.
3.Law bujur ragbi, LU PIKIR SENDIRI LA DERRR...(jangan mimpi nak botak)
Muni suke macam penggusti yang Muni pernah minat masa kecik-kecik dulu, Stone Cold Steve Austin!Oyeahhh..Cool ya. Jangan tak tahu, masa kecik-kecik dulu Muni suke layan gusti. Tapi bila dah semakin banyak drama di gelanggang gusti tu, Muni pon naik muak. Mungkin kerana faktor umur yang da nak tua ni, malas nak buang masa tengok lakonan depa.

PITBULL yang HOT
Rapper terhangat masa kini, Pitbull, oh my!!!Bukan je segak tanpa rambut malah punya suara yang macho. 'I Know U Want Me...lalala'...Dahla penyanyi Amerika Latin. Bila dia bukak mulut je, bau masam  kuar irama mendayu-dayu. muni merapu lagi Kan Muni da cakap, Muni suka Amerika Latin ni. Muni tak cakap gi ke?Lantak la...lalala

Penyanyi Amerika Latin Kegemaran Muni...
~Pitbull
1. Enrique Iglesias
2. Marc Anthony
3. Shakira
4. Jennifer Lopez
5. Thalia
6. Lupaaa~~~


Eheh, bukan ke kita cakap sal botak?..OK, FINE~

Untuk lelaki yang nak botak, tengok bentuk kepala yek..Jangan nak pakai cukur je....huhu


TETAPI...


Perempuan takley botak eyyy??tak sesuai eyyy??Erykah Badu..Pink..err....


Untuk lelaki yang berambut, please la jangan wat gaya rambut yang tak sesuai dengan muka korang. Melainkan korang hati kering. Kekeke....

Rambut lelaki yang paling menarik perhatian Muni?

Yang berambut panjang paras bahu dan sentiasa mengusapnya ke belakang dengan tangan.O My!!! 

PERASAN

Alhamdulillah kerana dilahirkan menjadi seorang perempuan. First time dalam hidup Muni memiliki rambut panjang. Walaupun bukan panjang mengurai bagai tetapi itulah tahap paling penyabar Muni untuk menyimpan rambut panjang . Ye la, macam-macam cabaran untuk memiliki rambut panjang. Apatah lagi perlu menyanggul rambut setiap pagi sebelum  bersiap ke opis....bla...bla...bla.... Opss, sorry, termelalut!!!!


1 comment:

Uncle Jonni said...

hahahah... aku tanak botak....