Subhanallah Walhamdulillah Walailahaillallah Allahuakbar

The Blog Since-07/12/2010

Daisypath Anniversary tickers

16.5.12

MaGGi Ku

Assalamualaikum w.b.t

(Macam pernah buat je entry megi?takpa laaaa....obses pada megi..lalala...)
Maggi buatku tersenyum. Baru sahaja membelasah makan Maggi Tomyam tadi. Lazat tak terkata. Muni suka pergi kedai dan order megi. Selalu je orang yang kuar makan ngan Muni cakap, law setakat nak makan megi, balik rumah masak! Memang dah selalu masak pon. Bila bekalan dah habis, apa salahnya pergi kedai makan just nak order megi kan?hehe.. Tapi Muni kurang suka Maggi yang orang lain buat sebab selalu terkena yang mee dia tak cukup kembang, yela, api besar, nak cepat siap, macam tu la hasilnya.

Ada jugak yang cakap Muni makan megi sebab tak pandai masak makanan lain. Betul, tepat sekakiku dipipimu sekali. Dah lama tak asah bakat memasak dalam diri ni. Sejak bergelar student tambah agi praktikal ni, ke dapur jarang sekali. Pemalas?Jangan suke2 buat andaian la....

Sekian sahaja repekan(merepek) saya malam ni...nite..hehehe

2 comments:

Mish eika :) said...

eika paling suka maggi is maggi asam laksa plus telur . wahh , sedap kann (:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

hehe..megi sedap what...
nyam3...